Middels training kennis van etikettering vergroten

Neem contact op voor meer informatie

Training en workshop

Uw kennis vergroten op gebied van etikettering? U kunt bij ons een training of workshop volgen welke wij samen met BK Opleidingen & Trainingen hebben ontwikkeld. Deze zijn geschikt voor alle managers en medewerkers die verantwoording dragen voor het opstellen en/of controleren van etiketten.

De trainingen kunnen we ook incompany verzorgen. Wil u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

24/05/18 Workshop Data Entry (PS in foodservice)

Tijdens de workshop Data Entry van PS in foodservice zal onze etiketteringsspecialist Krista in één uur meer vertellen over het etiket. Ze zal een inleiding geven over wetgeving; waarom is het belangrijk en hoe kun je de wetgeving toepassen? Ook zal ze ingaan op de verplichte vermeldingen en de actualiteit rondom allergenen.

Lees meer

21/06/18 Extra Training Etikettering

In één dag bijgepraat worden over de wijzigingen van de etiketteringswetgeving? En vervolgens zelf aan de slag?

Wegens grote belangstelling vindt er op 21 juni een extra training Etikettering plaats. De training Etikettering geeft u inzicht in het doel, het nut en de wettelijke verplichting van het etiketteren van levensmiddelen. U leert hoe u uw product optimaal presenteert op het etiket en voldoet aan de wet- en regelgeving zoals deze staat vermeld in verordening (EU) nr. 1169/2011.

Lees meer

04/10/18 Training Etikettering

In één dag bijgepraat worden over de wijzigingen van de etiketteringswetgeving? En vervolgens zelf aan de slag?

De training Etiketteren geeft u inzicht in het doel, het nut en de wettelijke verplichting van het etiketteren van levensmiddelen. U leert hoe u uw product optimaal presenteert op het etiket en voldoet aan de wet- en regelgeving zoals deze staat vermeld in verordening (EU) nr. 1169/2011.

Lees meer

06/11/18 Training Additievenwetgeving

Met het Food Improvement Agents Package is de wetgeving met betrekking tot het gebruik van enzymen, levensmiddelenadditieven en aroma’s in de voedingsmiddelen binnen de Europese Unie geharmoniseerd. Met deze training krijgt u meer inzicht in de achtergrond van de Verordeningen (EG) nr. 1332/1333/1334 en de toepassing daarvan in de praktijk.

Lees meer

21/11/18 Training Claimsverordening

Verordening (EU) nr. 1924/2006 geeft de eisen voor het gebruik van claims op verpakkingen en een overzicht van de goedgekeurde claims. Het spanningsveld wat hierbij speelt tussen commerciële afwegingen en de wetgeving geeft de input voor deze training. We gaan in op  specifieke cases. U kunt vooraf uw vragen stellen aan onze etiketteringsspecialisten. Deze zullen behandeld worden tijdens de training.

Lees meer

Laatste Nieuws

  • 17-04-2018
    Nieuwsbrief april 2018Lees verder
  • 19-03-2018
    Voorstel voor etiketteringsplan alcoholische drankenLees verder
  • 20-02-2018
    Calciumsorbaat (E203) geschrapt als levensmiddelenadditiefLees verder

Aanmelden nieuwsbrief