Etiket controle buitenland

De wettelijke eisen voor etikettering vormen het uitgangspunt voor het etiket. Als u producten levert aan de buitenlandse markt brengt dat in sommige gevallen extra wetgeving en dus meer administratief werk met zich mee. Zeker als het gaat om producten voor buiten de EU. Het is dus zaak om de controle van de etikettering zo grondig mogelijk uit te voeren om vertragingen en terughalen van producten uit het buitenland te voorkomen.

Controle van etiketten voor het buitenland

De wetgeving over etiketteren is verzameld in de Verordening (EU) nr. 1169/2011. Met onze gratis controletool “Check uw etiket” kunt u deze verordening snel controleren. Wilt u echter een uitgebreidere controle van uw etiketten of een controle voor een specifiek buitenland, dan kunt u de hulp van onze specialisten inschakelen. Wij zijn op de hoogte van de diverse wetten en kunnen u helpen om aan diverse eisen te voldoen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het laten controleren van een etiket voor het buitenland? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0800 25 22 737 (gratis) of vul het contactformulier in.

Laatste Nieuws

  • 17-04-2018
    Nieuwsbrief april 2018Lees verder
  • 19-03-2018
    Voorstel voor etiketteringsplan alcoholische drankenLees verder
  • 20-02-2018
    Calciumsorbaat (E203) geschrapt als levensmiddelenadditiefLees verder

Aanmelden nieuwsbrief