Over Etiketteren.nl

Etiketteren.nl heeft specialisten in huis die antwoord hebben op al uw vragen op het gebied van etikettering, specificatiebeheer en wet- en regelgeving. De afgelopen jaren hebben wij al veel bedrijven kunnen helpen met alle mogelijke vragen op het gebied van etiketteren in de levensmiddelenindustrie. Bekijk onze brochure. 

Nationaal en internationaal

Wij kunnen al uw etiketten controleren op de geldende nationale en internationale wetgeving en ervoor zorgen dat noodzakelijke wijzigingen worden doorgevoerd.

Vraagstukken op het gebied van etikettering? Wij zorgen dat ze snel en vakkundig uitgezocht worden. U ontvangt een duidelijke en overzichtelijke rapportage, zodat u snel met de antwoorden aan de slag kunt.

Specificatiebeheer

Ook kunnen wij u helpen met het opstellen en beheren van productspecificaties. Wij nemen u het al het werk uit handen. De etiketteringsspecialisten zijn altijd op de hoogte van de laatste etiketteringswetgeving en hebben kennis van diverse specificatiesystemen.

Moet de informatie overgezet worden in klanteninformatiesystemen, zoals SIM, Trace One, PS in foodservice? Wij zorgen voor een snelle en vakkundige invoer.

Vacatures

De afgelopen jaren heeft Etiketteren.nl al veel bedrijven kunnen helpen met alle mogelijke vragen op het gebied van etiketteren in de levensmiddelenindustrie. En de aanvragen nemen alleen maar toe!

Bekijk ons vacature-overzicht.

Laatste Nieuws

  • 12-07-2017
    Vernoeming vegetarische producten naar vleesproducten toegestaanLees verder
  • 04-07-2017
    Wijzigingen in onder andere aanduidingen jam en aantal biersoortenLees verder
  • 21-06-2017
    Overzicht geldende regels voedingssupplementen en kruidenpreparatenLees verder

Aanmelden nieuwsbrief