Middels training kennis van etikettering vergroten

Neem contact op voor meer informatie

Training

Uw kennis vergroten op het gebied van etikettering? U kunt bij ons een training of workshop volgen welke wij samen met BK Opleidingen & Trainingen hebben ontwikkeld. Deze zijn geschikt voor alle managers en medewerkers die verantwoording dragen voor het opstellen en/of controleren van etiketten.

De trainingen kunnen we ook incompany verzorgen. Wil u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

22/01/2019 Etiketteren Amerikaanse markt

Europese retailers en producenten van levensmiddelen vinden steeds vaker de weg naar Amerika. De Amerikaanse wetgeving op het gebied van levensmiddelenetikettering verschilt nogal van de Europese etiketteringsregels. Wilt u gaan exporteren naar de Verenigde Staten dan is het een hele uitdaging om uw etiketten aan de geldende normen en wetgeving te laten voldoen.

Lees meer

26/02/2019 Allergenenbeheersing met VITAL

VITAL® is een  consistente methodologie, ontwikkeld door het Allergen Bureau om de impact van allergeen-kruiscontact te berekenen en te beoordelen. Deze rekentool wordt wereldwijd geaccepteerd en gebruikt. Onder andere Albert Heijn stimuleert gebruik van deze tool via de standaard SimplyOK.

Lees meer

11/03/2019 Training Etikettering

Welke wetgeving is er nog meer van toepassing, naast de verordening (EU) nr. 1169/2011? Hoe zit wetgeving in elkaar? Staan alle verplichte vermeldingen op het etiket? Klopt de voedingswaardetabel? Ben ik verplicht om mijn adres op de verpakking te vermelden? Het etiket is niet zo groot, welke informatie is nu echt verplicht? Welke eisen worden er aan de website en de webshop gesteld?

Lees meer

04/04/19 Training Claimsverordening

Verordening (EU) nr. 1924/2006 geeft de eisen voor het gebruik van claims op verpakkingen en een overzicht van de goedgekeurde claims. Het spanningsveld wat speelt tussen commerciële afwegingen en de wetgeving geeft de input voor deze training. We gaan in op  specifieke cases. U kunt vooraf uw vragen stellen aan onze etiketteringsspecialisten. Deze zullen behandeld worden tijdens de training.

Lees meer

18/04/2019 Additievenwetgeving

Met het Food Improvement Agents Package is de wetgeving met betrekking tot het gebruik van enzymen, levensmiddelenadditieven en aroma’s in de voedingsmiddelen binnen de Europese Unie geharmoniseerd. Met deze training krijgt u meer inzicht in de achtergrond van de Verordeningen (EG) nr. 1332/1333/1334 en de toepassing daarvan in de praktijk.

Lees meer

20/06/2019 Training Etikettering

Welke wetgeving is er nog meer van toepassing, naast de verordening (EU) nr. 1169/2011? Hoe zit wetgeving in elkaar? Staan alle verplichte vermeldingen op het etiket? Klopt de voedingswaardetabel? Ben ik verplicht om mijn adres op de verpakking te vermelden? Het etiket is niet zo groot, welke informatie is nu echt verplicht? Welke eisen worden er aan de website en de webshop gesteld?

Lees meer

25/06/2019 Allergenenbeheersing met VITAL

VITAL® is een  consistente methodologie, ontwikkeld door het Allergen Bureau om de impact van allergeen-kruiscontact te berekenen en te beoordelen. Deze rekentool wordt wereldwijd geaccepteerd en gebruikt. Onder andere Albert Heijn stimuleert gebruik van deze tool via de standaard SimplyOK.

Lees meer

19/09/2019 Etiketteren Amerikaanse markt

Europese retailers en producenten van levensmiddelen vinden steeds vaker de weg naar Amerika. De Amerikaanse wetgeving op het gebied van levensmiddelenetikettering verschilt nogal van de Europese etiketteringsregels. Wilt u gaan exporteren naar de Verenigde Staten dan is het een hele uitdaging om uw etiketten aan de geldende normen en wetgeving te laten voldoen.

Lees meer

03/10/2019 Training Etikettering

Welke wetgeving is er nog meer van toepassing, naast de verordening (EU) nr. 1169/2011? Hoe zit wetgeving in elkaar? Staan alle verplichte vermeldingen op het etiket? Klopt de voedingswaardetabel? Ben ik verplicht om mijn adres op de verpakking te vermelden? Het etiket is niet zo groot, welke informatie is nu echt verplicht? Welke eisen worden er aan de website en de webshop gesteld?

Lees meer

8/10/2019 Allergenenbeheersing met VITAL

VITAL® is een  consistente methodologie, ontwikkeld door het Allergen Bureau om de impact van allergeen-kruiscontact te berekenen en te beoordelen. Deze rekentool wordt wereldwijd geaccepteerd en gebruikt. Onder andere Albert Heijn stimuleert gebruik van deze tool via de standaard SimplyOK.

Lees meer

07/11/2019 Additievenwetgeving

Met het Food Improvement Agents Package is de wetgeving met betrekking tot het gebruik van enzymen, levensmiddelenadditieven en aroma’s in de voedingsmiddelen binnen de Europese Unie geharmoniseerd. Met deze training krijgt u meer inzicht in de achtergrond van de Verordeningen (EG) nr. 1332/1333/1334 en de toepassing daarvan in de praktijk.

Lees meer

21/11/19 Training Claimsverordening

Verordening (EU) nr. 1924/2006 geeft de eisen voor het gebruik van claims op verpakkingen en een overzicht van de goedgekeurde claims. Het spanningsveld wat speelt tussen commerciële afwegingen en de wetgeving geeft de input voor deze training. We gaan in op  specifieke cases. U kunt vooraf uw vragen stellen aan onze etiketteringsspecialisten. Deze zullen behandeld worden tijdens de training.

Lees meer

28/11/2019 Training Etikettering

Welke wetgeving is er nog meer van toepassing, naast de verordening (EU) nr. 1169/2011? Hoe zit wetgeving in elkaar? Staan alle verplichte vermeldingen op het etiket? Klopt de voedingswaardetabel? Ben ik verplicht om mijn adres op de verpakking te vermelden? Het etiket is niet zo groot, welke informatie is nu echt verplicht? Welke eisen worden er aan de website en de webshop gesteld?

Lees meer

Laatste Nieuws

  • 10-09-2018
    Nieuwsbrief september 2018Lees verder
  • 10-09-2018
    België voert Nutri-score inLees verder
  • 03-09-2018
    Normec Foodcare: unieke totale dienstverleningLees verder

Aanmelden nieuwsbrief

Melding: cookies

Wij en derden, die zich (deels) buiten de EU bevinden, maken gebruik van cookies, om de effectiviteit van advertenties te registreren en te optimaliseren, om onze website te verbeteren, om de website naar behoren te laten werken, om gepersonaliseerde advertenties te tonen op onze websites, en om het verkeer op de website te analyseren. Door op akkoord te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacyverklaring.

Cookie instellingen Cookies accepteren