Opstellen van het gewenste rapport

Neem contact op voor meer informatie

Verhandelbaarheidsrapport

Retailers in binnen- en buitenland kunnen u vragen om een verhandelbaarheidsrapport, ook wel Verkehrsfähigkeitsbescheinigung genoemd. Veelal gebeurt dit bij het (opnieuw) op de markt brengen van een product. De retailer wilt een rapport van een onafhankelijke instantie waaruit blijkt dat het product voldoet aan alle eisen: zowel de wetgeving als de eisen van de retailer.

Etiketteren.nl kan u voor u een verhandelbaarheidsrapport opstellen en regelt voor u dat u in een kort tijdbestek het gewenste rapport in handen heeft.

Analyses en etiketcheck

Nadat uw wensen zijn doorgesproken, regelen wij dat de producten bij u opgehaald worden. Alle analyses worden uitgevoerd door MicroCare Laboratorium. Dit is een ISO 17025 erkend laboratorium.

De specialisten van Etiketteren.nl voeren een etiketcheck uit. De analyses en de etiketcheck worden in één rapport aan u gerapporteerd met bijbehorende adviezen en opmerkingen. U kunt de rapportage desgewenst ook in het Duits of Engels laten opstellen.

Dit rapport kunt u aan uw klant overhandigen om te voldoen aan zijn eisen.

Contact

Wilt u een verhandelbaarheidsrapport aanvragen? Of heeft u behoefte aan andere ondersteuning op het gebied van etiketteren en specificaties? Onze etiketteringsspecialisten kunnen u informeren over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via info@etiketteren.nl of bel gratis naar 0800 252 27 37.

Laatste Nieuws

  • 17-04-2018
    Nieuwsbrief april 2018Lees verder
  • 19-03-2018
    Voorstel voor etiketteringsplan alcoholische drankenLees verder
  • 20-02-2018
    Calciumsorbaat (E203) geschrapt als levensmiddelenadditiefLees verder

Aanmelden nieuwsbrief